De Band

Vacant

Zanger

…………………………………..

Martin Mens

Gitarist

Martin was één van de oprichters van de roemruchte metalband Highway Chile in de 80-er jaren. Nadat rond 2002 de band weer ging touren en een aantal succesvolle seizoenen en een aantal cd’s heeft gemaakt, wilde Martin terug naar zijn roots. Als 14 jarige puber was hij fan van Alice Cooper en zou het nu niet mooi zijn om 40 jaren later zijn muziek te laten herbeleven. Jan, een drummaatje van vroeger (Menskiband) had hier oren naar en samen gingen zij op zoek naar medemuziekanten. Anno 2015 is deze Nightmare werkelijkheid geworden.

Vacant

Gitarist

Alice doet het met 3 gitaristen. Met …. spel zijn voor Cooper’s Nightmare 2 snarenduivels genoeg. Bekend als gitarist bij ………. vult hij de band aan met zijn spectaculaire solo’s.

Arjan Temme

Bassist

Ook Arjan heeft zijn sporen verdiend in vele bands en als sessiemuzikant. In 2014 speelde hij mee met Black Out (een Scorpions Tribute band) en ontmoette daar Martin (gitaar) en Jan (drum) die op zoek waren naar een bassist voor een nieuw te vormen tribute band. Toen hij vervolgens toetrad was Cooper’s Nightmare geboren.

Jan Hartman

Drummer

Jan heeft niet voor niets de bijnaam: “Hard-hitting Hartman” gekregen.
Bekend van bands als Impact, Be Wild, Menskiband en Wild Ride (Van Halen tribute band), maar vooral door zijn boomstammen van drumstokken. Een hardere drummer op dit continent bestaat er niet en derhalve uitstekend geschikt voor Cooper’s Nightmare.

Vacant

Performer

Zij doet meerdere spannende, emotionele, ludieke en heftige acts in verschillende rollen tijdens onze Alice Coopershow ter ondersteuning van Alice.